Zanimljivi sajtovi


Ova stranica sadrži neke korisne, ali i inspirativne sajtove ili blogove u vezi lekovitih biljkaka, ručnih radova...


Za decu

Zanimljiv sajt za decu, sa puno bajki i pesama:

Za decuLekovite biljke

Ovaj sajt je jedan od najboljih sajtova na koje sam naletela na internetu, sa opširnim podacima o biljkama i njihovim lekovitim svojstvima. Imena biljaka su stavljena na listu onako kako se zovu u narodu, ali i po latinskim nazivima (imena su prevedena takođe i na engleski).

Herbateka

Knjiga o lekovitim biljkama Zdravlje iz Božije apoteke, poznate austrijske travarke Marije Treben; srpsko ćirilično izdanje:

Marija Treben - Zdravlje iz Božje apoteke


Vez Pokrstice

Jedan od veoma korisnih sajtova sa uputstvima kako se rade pokrstice je ovaj američki sajt, na kome se nalaze i mnogobrojne besplatne šeme:

Better Cross Stitch Patterns

Pod "Tutorials", na njihovom sajtu se mogu pronaći početni koraci u vezi pokrstica. Iako je sajt na engleskom, svi bodovi su prikazani na slikama, tako da je lako pratiti.

Pod "Resources" se nalazi grafički papir ("Graph Paper"), koje može da se odštampa i na tome crta sopstvena šema. Sve šeme koje se nalaze na mom blogu su prvo rađene na tom papiru.

Sa mnoštvom prelepih fotografija i divnih ručnih radova ovaj sajt francuskog časopis Creation Point de Croix je veoma inspirativan sa uvek novim idejama:

Creation Point de Croix

Stranice trenutnog izdanja kao i prošlih mogu da se prelistaju:

Creation Point de Croix


Vez i osnovni bodovi veza

Jedan od retkih srpskih blogova posvećen vezu (ali sa dosta drugih lepih sadržaja), na kome možete videti osnovne bodove veza:

Mesečev Izvor


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...